headerimage

Heb je last van Fibromyalgie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Marilyn, praktijkassistent bij Fysio Maarssen. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Fibromyalgie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830657 WhatsApp

Een pijnverlichtend traject voor fibromyalgie

Fibromyalgie: onverklaarbare pijn

Fibromyalgie is een vorm van pijn (algia) in je weefsels (fibro) en spieren (mio). Over de oorzaken van de aandoening is nog weinig bekend en door de ongrijpbaarheid wordt het vaak moeilijk herkend. Gelukkig kunnen we er door middel van fysiotherapie wél iets aan doen. Wil je weten of jij fibromyalgie hebt? Doe hier de zelftest!

Een goed beeld is het begin

Veel mensen lopen jaren met klachten rond zonder goed geholpen te worden: buiten je klachten om kom je immers gezond over. Veel behandelaars werken daarom met een vragenlijst om je klachten sneller en beter te kunnen duiden. We noemen dat een fibromyalgiescore. Deze vragenlijst helpt ons een persoonlijk behandelprogramma op te stellen. Maak gauw een afspraak voor een behandelplan op maat.

Fibromyalgie doorbreken door beweging

Omdat bewegen pijn doet gaan de meeste mensen met fibromyalgie minder bewegen. Hierdoor neemt de conditie af en worden de klachten juist erger. Je komt in een neerwaartse spiraal terecht. Met ons behandelplan doorbreken we dit patroon en verlichten we de pijn.

Het verloop van de aandoening verbeteren

Door middel van rek-, ontspannings- en krachtoefeningen brengen we je in beweging. Ondertussen stimuleren we ook een actieve leefstijl, denk bijvoorbeeld aan rustig fietsen of aquagym. Door middel van bewegen en het verhogen van je uithoudingsvermogen kunnen we het verloop van fibromyalgie verbeteren.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

594 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top